LesPlan – een theorie en praktijk opleiding op maat

 

Praktijk

Werk in uitvoeringHet praktijkgedeelte begint met vier keer twee uur rijles. Hierbij wordt, aan de hand van een vast schema, gekeken naar je aanleg, leersnelheid en eventuele ervaring. Op basis van het resultaat kan een goede inschatting worden gemaakt om je rijbewijs in een keer te halen. Heb je al eerder een praktijkopleiding of praktijkexamen gedaan, dan kunnen we deze inschatting meestal al maken na twee uur rijles. Op basis van de inschatting word je ingedeeld in een groep.

Na onze inschatting bespreken we samen met jou het tempo van de rijopleiding, de duur van de opleiding alsook de kosten. Deze leggen we vast in een overeenkomst, waarin ook de overige ‘spelregels’ zijn opgenomen. Per week volg je daarna in principe drie of vier rijlessen. Hierdoor kun je in 8 tot 15 weken al het praktijkexamen doen bij het CBR. Wil je sneller of langzamer lessen, dan kan dat. Deze opleiding is zeer flexibel zodat we deze prima aan kunnen passen aan jouw wensen. Studenten kunnen bijvoorbeeld in tussenuren rijden. Werk je overdag dan kun je ‘s avonds of op zaterdag lessen.

Theorie

Bij VON volg je de verkeerslessen online via het itheorie programma. Een virtuele coach begeleid je met veel praktijk voorbeelden en filmpjes. Tussendoor maak je toetsen.  Daarnaast kun je een groot aantal examens oefenen.

 

De kans van slagen bij het Lesplan is groot:

  • 80% geslaagden bij het eerste theorie-examen
  • 50% geslaagden bij het eerste praktijk-examen (Landelijk 42%)

voor de prijzen en de groepen, klik hier

of bel ons  voor  een persoonlijk advies.

Online theorieles, theorie examen, tussentijdse toets CBR en praktijk examen zijn bij de groepsprijs inbegrepen. Mocht je het eerste praktijkexamen niet halen, dan betalen wij voor jou het eerste herexamen. De lessen voor het herexamen betaal je zelf. Heb je al een theorie certificaat, dan krijg je een korting.

 

[social_share/]

Hit Counter provided by orange county plumbing