Rijlessen

 

GeslaagdNaast onze Rijopleidingen Op Maat en Rijlessen Onder 18 Jaar bieden wij ook reguliere rijlessen.

Een uur rijles bij ons duurt 60 minuten. De rijlessen kunnen starten vanaf de rijschool maar je kunt ook vanaf je huis adres of een ander adres worden opgehaald of thuis gebracht. Het boeken van een rijles verplicht je niet tot het afnemen van meerdere rijlessen of het examen doen via ons. Les je al bij een andere rijschool dan is het helemaal niet zo’n gek idee om een rijles ergens anders te doen om je voor te bereiden op het rijden met een onbekende instructeur.

We bieden naast losse rijlessen ook rijlespakketten aan, al dan niet met examen.

Het is ook mogelijk om een heel intensieve rijcursus te volgen van 2, 4 of 6 weken waardoor je mogelijk al heel snel je rijbewijs in bezit kunt hebben.

Pleisterpakket

Ben je gezakt voor je rijexamen en had je les bij een andere rijschool dan bieden wij je graag ons pleisterpakket aan. Je krijgt dan tien rijlessen bij ons en het CBR examen.

Videoproefexamen

Uniek: tijdens het videoproefexamen registreren wij je verrichtingen tijdens een half uur durende rit. Na deze rit bekijken we de video tezamen en analyseren we je handelingen en kijkgedrag. Op deze wijze krijg je veel meer inzicht in je eigen rij- en kijkgedrag. Voor mensen die hun rijbewijs al bezitten bieden wij dit proefexamen ook aan – dit duurt dan anderhalf uur waarvan 45 minuten rijden.

Faalangst en Autisme

Faalangst en autisme behoeven het halen van een rijbewijs niet in de weg te staan. Bij V.O.N. hebben we een jarenlange ervaring in het geven van rijlessen aan mensen met faalangst en autisme. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. We hebben de mogelijkheid om in voorkomende gevallen een psycholoog te raadplegen die aan onze rijschool is verbonden.

Rijangst

Mensen die al een rijbewijs hebben kunnen een rijangst ontwikkelen, bijvoorbeeld door terugkeer naar Nederland na lang verblijf in buitenland, door het langere tijd zelf niet rijden of door een traumatische gebeurtenis in het verkeer. Wij bieden prima opfrislessen om je weer veilig aan het verkeer te laten deelnemen zonder dat de rijangst je hierbij belemmert.  We hebben de mogelijkheid om in voorkomende gevallen een psycholoog te raadplegen die aan onze rijschool is verbonden. De kosten voor deze rijlessen zijn gelijk aan de reguliere rijlesprijzen.

[social_share/]

Hit Counter provided by orange county plumbing